advertorial

Der er nogle få ting, du bør huske på, hvis du overvejer at købe et gammelt hus. For det første skal du sørge for, at du har en realistisk idé om, hvad der skal gøres for at sætte det i stand. Du kan opdage, at reparationerne er dyrere, end du havde regnet med, eller at huset er i værre stand, end du troede. Der er flere overvejelser, du skal gøre dig, før du køber et gammelt hus og istandsætter det. Det har vi skrevet mere om i dette indlæg.

 

ombygning

 

Kan det stige i værdi?

Du skal overveje om det gamle hus, som du skal istandsætte, kan stige i værdi. Der er nogle huse, hvor det simpelthen ikke er muligt. For det meste skal gamle huse repareres og opdateres, før man kan sige et bud på, om de vil steget i værdi. Gamle huse stiger ikke altid i værdi med tiden, på trods af din bedste indsats. Det kan være placeringen eller fundamentet af huset, der bare er pilrådden og skal totalrenoveres, før det kan stige i pris. 

 

Tænk på dit budget

Renovering af et gammelt hus er som regel mere dyrere end at renovere et nyt hus. Du skal planlægge dit budget og være meget opmærksom på alle detaljer i forbindelse med renoveringen. Det skyldes, at gamle huse har unikke problemer, som ikke findes i moderne byggeri. Dette er endnu en grund til, at du bør overveje at hyre en inspektionstjeneste til at inspicere ejendommen, før du køber det gamle hus. I så fald skal du have lavet en tilstandsrapport, før du tænker at gå videre med købet.

 

Hvem kan du kontakte?

Hvis du gerne vil have en estimat på, hvad det kan koste dig i ombygning af huset, så kan du kontakte en tømrer til at give et tilbud eller overslag. Søg på ombygning i Frederikshavn gennem Google, hvis huset er i det område, og se hvilke tømrer du kan kontakte.