At de mere moderne former for alternativ behandling så er akupunktur nok en af de ældste, der længe har bundfældet sig i den vestlige verden, hvor det er kommet fra specielt de østlige egne.

Specielt hippierne fra flere årtier siden troede på den helbredende lindring, som akupunktur skulle give, og mange mennesker har da også haft gavn af akupunktur.

Og du kan blive den næste.

Men selv de ældste mennesker kender til akupunktur, men måske kun ud fra fordomme, fordi det netop er noget, som mange mennesker gennem mange år har talt om, så på den måde er det ikke nyt.

Men når akupunktur har eksisteret så længe i vores verden, så er der også kommer en hel del myter til det, for man måske tænker sit, når konen ligefrem i det jyske, hvor man er lidt mere jordbunden generelt, tager til akupunktur Herning.

Man kunne ligefrem aldrig selv finde på at prøve den slags, men hægter dette sig egentlig mere på disse fordomme og frygten for det ukendte, end at man ligefrem har prøvet det før og således mere nøgternt kan udtale sig om det?

Det er nok nærmere frygten, der holder folk tilbage, fordi de er bange for det eller forestiller sig en gammel vismand af en asiat, der i et tempel med røgelsespinde omkring sig sætter nogle sylespidse nåle ind i ens nøgne krop.

Sådan foregår det dog slet ikke.

For det første sker akupunktur i sterile og naturlige omgivelser, hvor man bruger nogle meget tynde nåle, som man dårlig nok perforerer huden med.

Derfor kan man dårligt mærke det lille prik, som der følger med det. Det er langt fra noget, der svarer til at få en tatovering.

Men lindringen kan følge derefter for en skavank eller mere, hvis man tør overgive sig til det og i det mindste at lade sig prøve det – der kan næsten ikke gå noget galt.