advertorial

Når man skal arbejde med el, så er det vigtigt, at man finder en professionel, som ved, hvad det handler om. Hvis man ikke gør dette, så vil man hurtigt kunne lave fejl, som enten er farlige, eller som ikke er lovlige. Derfor er det vigtigt, at man hyrer en, som ved hvad personen laver. Det kan dog være en proces i sig selv at finde et el firma, som er til at stole på, og hvor man ikke bliver taget ved næsen ift. prisen.

I dette indlæg vil vi give dig nogle råd, som du kan bruge med det samme, så du kan finde en el installatør der er til at stole på.

Spørg rundt i dit netværk

Et af de bedste steder at starte, når man skal finde en el installatør, det er ved at spørge rundt i ens netværk. Ved at gøre dette, så kan man hurtigt få anbefalet et firma, som er til at stole på. Derudover kan man undgå at bruge tid på de firmaer, som ikke er til at stole på. Det gør altså kort fortalt, at man kan springe flere skridt over.

image

Brug internettet

Ved at gøre brug af internettet, så kan man læse om de forskellige firmaer, som man mener er potentielle muligheder. De fleste firmaer kan man nemlig finde anmeldelser på, så man derved hurtigt kan få et indtryk af dem. Det smarte ved anmeldelser online er, at de kan gives af alle kunder, uanset om de er tilfredse eller ej. Det ligger derfor op til, at de er mere troværdige, fremfor hvis firmaet har nogle enkelte fremhævet på deres hjemmeside eller lignende.

Få flere tilbud

Det kan siges så kort som ‘Få altid flere tilbud’. Det er en god idé at indhente mindst 2-3 tilbud, da man på den måde kan sammenligne priser, tidsramme og hvad der ellers er vigtigt. Derudover kan tilbuddene bruges til at forhandle prisen ned.