Er dit alkohol forbrug nået til et punkt, hvor du har vanskeligt ved at se, hvorledes du skulle kune leve uden et dagligt indtag af store mængder alkoholiske drikke? Så er der meget der tyder på, at du kunne have godt af en professionel alkoholbehandling.

Hvor kan jeg få den bedste og mest effektive alkoholbehandling?

På Behandlingscenter Søby Park kan du få et behandlingsforløb, i hvilket såvel afgiftning og afrusning som afvænning og behandling indgår. Du bliver indlogeret på selve centeret, som ligger i trygge og naturskønne omgivelser langt fra dit vante miljø. Centeret er naturligvis fri for alkohol og andre afhængigheds skabende stoffer.

Du kommer til at bo på eneværelse, men vil alle fireogtyve timer i døgnet have mulighed for at få støtte og vejledning fra en af centerets dygtige og erfarne misbrugskonsulenter. En misbrugskonsulent er typisk en forhenværende alkoholiker eller stofbruger, som selv har været igennem den behandling, du gennemgår – og således kan relatere 100% til de kriser og traumer, du måtte gennemleve.

alkoholbehandling på Behandlingscenter Søby Park

Foruden misbrugskonsulenterne finder du på Behandlingscenter Søby Park en fast tilknyttet stab af professionelle og veluddannede sundhedspersoner – for eksempel læger, sygeplejersker og SOSU personer – med særlig træning inden for misbrugsbehandling og afvænning. Du vil også møde dygtige terapeuter og andre behandlere, som vil forestå den daglige terapi.

Denne vil foregå i såvel grupper som i individuel form. Gennem den intensive terapeutiske behandling vil du lære en masse om dig selv og dit misbrug – og om, hvorledes det er muligt at skabe en tilværelse uden alkohol. Med den rette alkoholbehandling kan du således komme tilbage på det rette spor igen, og samtidig stå stærkere psykisk og mentalt end nogen sinde før.

Du kan læse meget mere om behandlingsforløbet og opholdet på Behandlingscenter Søby Park på hjemmesiden behandlingscentersoebypark.dk