Når du ejer en eller flere biler, og er bosat i et område som nødvendiggør dette i forhold til den daglige transport, bør du alliere dig med en dygtig automekaniker i området. Så er du sikker på den bedste betjening uanset om din bil skal have udbedret en skade eller have udført service.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren mekaniker i Viborg?

Er du og din familie – og jeres biler – bosat i Viborg eller omegn, hedder jeres automekaniker Steffenauer Auto. Steffenauer Auto er blandt de ældste og mest velrenommerede autoværksteder på de kanter, og har igennem mange årtier betjent glade og tilfredse bilejere med en tjenstvillig, professionel og kundevendt tilgang til såvel service som reparation af bil.

Hos Steffenauer Auto er du garanteret en fast pris på reparationer – små såvel som store – og en fordelagtig service aftale, som giver di adgang til at bruge diverse faciliteter kvit og frit. Som service kunde hos Steffenauer Auto kan du eksempelvis benytte dig af muligheden for at opbevare dine sommer og vinter dæk på værkstedets dækhotel, når de ikke er i brug. Du slipper for at skulle afse plads i garagen, i kælderen eller på loftet til de tunge dæk – og du får selvfølgelig gratis skift på de tidspunkter, hvor det er påkrævet.

Personlig og professionel servicering af din bil

En anden fordel ved at benytte Steffenauer Auto i Viborg er, at din automekaniker over tid vil lære både dig og din bil at kende. Dette giver mulighed for en mere personlig service, som er optimeret i forhold til din bils behov. Du vil med andre ord ikke fortryde, at du valgt Steffenauer Auto som din mekaniker i Viborg!

Hvis du ønsker at få mere information om Steffenauer Auto, kan du læse videre – og kontakte autoværkstedet – på hjemmesiden steffenauerauto.dk