Når du skal have samlet dine pokemon-kort på en smart måde, så gøres det virkelig bedst ved at samle dem i pokemon mapper.

Men du skal jo ikke bare smide dem henslængt og tilfældigt ind i mapperne eller bare den enkelte mappe, hvis du kun skal bruge en enkelt til dine kort.

For så kan du lige så godt have dem løst liggende, som du måske ellers ville gøre det, for overblikket ryger hurtigt.

Det er da klart, at selvom du ikke har system på dem, når de sidder i dine pokemon mapper, så er de stadig bedre beskyttede på denne måde, så de ikke falmer i solen eller får slitage på sig ved, at man har dem frit fremme.

Men det hjælper jo ikke så meget på at finde de rette kort frem eller have system i dem, hvor de bare er i mapperne på en tilfældig måde.

Så ender du måske med at glemme, hvor mange du har, hvis du har nogle tilsvarende af samme slags, og du kan risikere at bytte eller investere i nogle, du allerede har, simpelthen fordi du ikke har overblik over dine kort.

Derfor bør du sætte dine pokemon-kort i system i dine pokemon mapper, hvilket er specielt gavnligt at gøre, hvis du har mange kort og dermed mange mapper.

Der er mange forskellige måder, man kan indeksere ens pokemoner, og nogle forslag kan være, at du sætter dem ind efter typer, de hører til, eller du sætter dem efter sjældenhed, hårdhed, glans med videre.

Men det vigtigste er altid, at du sætter dem ind efter et system, der giver mening for dig.

Vi kan jo komme med nok så mange forslag, men hvis det ikke giver mening for dig, så er det ikke til en stor hjælp.

Men vores forslag kan måske være med til at give dig inspiration til, hvordan du sætter dem ind i dine mapper.