Hvis I som forældre har luft i økonomien, kan I overveje at investere i et forældrekøb til jeres børn. Ved at investere i en bolig har I ikke alene mulighed for at tjene penge på sigt. I gør det også nemmere for jeres børn. Det kan være svært for unge at finde en bolig, især i storbyerne, der er til at betale.

Efter købet lejer forældrene boligen ud til deres barn eller børn. Igennem hele processen med køb af bolig, kan jeres boligadvokat hjælpe med. Herunder om det overhoved er tilladt at leje boligen ud efter køb. Det kunne f.eks. være http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/.

Lejekontrakter og det andet praktiske

Selvom det er dine børn der skal leje boligen, så er det stadig vigtigt at der laves en lejefastsættelse og at der laves en lejekontrakt. Det kan boligadvokaten hjælpe med. Lejekontrakten skal blandt andet bruges til at søge boligsikring. Det er et andet område din boligadvokat kan hjælpe med.

Det er også vigtigt at du har fået råd og vejledning i forhold til skat. Det gælder både skatteordning, indsigt i skattepligt ved værdistigning osv. Områder som din boligadvokat kan rådgive dig ved.

Vælg en samlet pakke

Inden du køber en bolig. Hvad enten det er en bolig til jer selv eller jeres barn er det vigtigt at i forholder jer til om i vil benytte jer af en boligadvokat og i hvilken omfang. I kan vælge at købe en pakke, hvor i får råd og vejledning fra start til slut. Det er ofte til en god pris. Du kan også vælge at købe dig til dele af rådgivningen. Alt efter behov.

Har du selv forhandlet med sælger, er det vigtigt at du har fået skrevet et forbehold ind, som giver din boligadvokat mulighed for at læse aftalen igennem først. Aftalen er først godkendt når boligadvokaten har godkendt den.