Stickers, eller klistermærker, som vi nok ville sige på dansk, kan bruges på rigtig mange forskellige måder. De kan selvfølgelig være pynt, men mange af dem kan også være en stor hjælp for dig i hverdagen i forhold til at gøre din hverdag nemmere. Det kan for eksempel være, når I i virksomheden gerne vil have et toilet for mænd og et for kvinder. Det behøver ikke at være kompliceret at få sat skilte op. I kan nemt købe nogle stickers og sætte dem på døren.

Du kan også bruges stickers til at sætte på din bil, hvor du kan komme med et hvilket som helst budskab. Det kan for eksempel være, at du har en baby i bilen. Det er der mange forældre, der godt kan lide, da det er med til at gøre andre bilister opmærksomme på det. Mange kører i dag mere efter jungleloven end efter færdselsloven. Når de ser sådan en sticker på din bil, bliver de mindet om, at de bør køre ordentligt. 

Du kan nemt købe stickers på nettet, som du kan bruge til en lang række forskellige formål. Dermed bliver det endnu nemmere for dig, da du ikke selv behøver at få lavet et sticker til dit formål – det findes som regel i forvejen. 

Et af de steder, hvor du dog også har mulighed for at få lavet dit eget sticker, hvis du ønsker det, er på bogstaverogtal.dk. Det er en webshop, hvor de har specialiseret sig i klistermærker. Udover deres store udvalg giver de dig mulighed for at designe dine egne stickers. Dermed kan du nemt få det budskab sendt af sted, som du ønsker. Det kan være, at du gerne vil gøre opmærksom på noget, eller at du bare synes, at det er sjovt. Der er ingen regler, når det kommer til stickers. Læs mere på https://www.bogstaverogtal.dk/