Gennem de seneste år er de mobile spring baner kendt som airtrack blevet særdeles populære – ikke kun i idræts foreninger og sports klubber, hvor de bruges i forbindelse med spring gymnastik, men også i private hjem.

Hvorfor skal jeg købe en airtrack til hjemmebrug?

Der er mange fordel ved at eje sin egen airtrack – især hvis man har spring glade børn, som gerne vil træne afsæt og landing derhjemme mellem deres trampolin eller spring gymnastik lektioner. Med en airtrack kan dette nemlig lade sig gøre, også selv om I bor i lejlighed, eller selv om grundejer foreningen ikke tillader opsætning af trampolin i haven.

Kan en airtrack bruges inden døre?

Dine børn kan trygt træne spring teknik på jeres airtrack hjemme i stuen, såfremt der er plads nok og ikke mere end almindeligt lavt til loftet. Det er selvfølgelig en god idé at iagttage en vis sikkerheds afstand til såvel loft som til vægge og møbler. Men eller er der intet i vejen for, at ungerne kan more sig med deres airtrack når vejret ikke er til leg i haven eller i parken.

Kan jeg tage min airtrack med i sommerhus?

Du kan tage din airtrack med dig hvor du vil. Det fine ved en airtrack er, at den kan pakkes sammen til at fylde nærmest ingen ting, og veje nogenlunde det samme. Dette gør en airtrack nem at transportere, idet den ikke optager så megen plads i bagagerummet.

Med en airtrack har børnene masser af muligheder for at træne spring teknik i haven, selv om der ingen havetrampolin er. Og så kan I medbringe den sjove airtrack, når I skal en tur på stranden. En airtrack er nem at rengøre for såvel sand som for jord og græs, så du skal ikke bekymre jer om hvorvidt din airtrack bliver snavset af udendørs leg.

Du kan læse mere her