For mange mennesker følger der en del frynsegoder med ved at blive ansat på en given arbejdsplads.

Visse mennesker fremhæver ligefrem en bestemt arbejdsplads, som de ønsker at arbejde ved, lige en anelse mere, fordi de ved, at man kan få disse goder godt ved at blive fastansat hos dem.

Som eksempelvis elektriker i Holstebro på en given elektrikerarbejdsplads kan man være heldig, at disse fordele følger med, som kan være alt fra, at man må tage remedier som kuglepenne, blyanter, papir, blokke og videre med hjem, hvis man mangler dem i privaten.

Andet kunne også være, at man har hørt om, at de holder nogle episke firmafrokoster og julefester, som man simpelthen bare ikke vil misse.

Men en af dem, som ofte bliver fremhævet på mange arbejdspladser også som elektriker, er, hvorvidt man har en frokostordning eller ej.

Dette kan komme i mange afskygninger som, at der er gratis morgenmad, en kantine med frokost og løbende frugt og snacks, man kan tage af.

Visse steder skal man måske betale et månedligt beløb for disse eller mindre af slagsen.

Firmaet har have tilknyttet en cateringordning, så der hver dag er en nyt hovedret samt det kolde bord, man kan benytte sig af.

Dog er mange elektrikere ofte ude på arbejde væk fra hovedfirmaet, så de ikke kan udnytte den ordning. Så kan det derimod være, at de får en chance for at få et ekstra beløb i deres løn eller tildelt et beløb, som der så er øremærket til, at man bruger det på at købe frokost på farten eller lave noget mad hjemmefra, man kan tage med på arbejde.

Det er jo så vigtigt at have fyldt det energidepot i løbet af dagen, så man ikke går sukkerkold og sjusker på arbejdet. Dette ønsker firmaet jo heller ikke, at du gør som elektriker, så det kommer også dem til fordel.