Plankeborde er blevet særdeles populære i danske designer hjem gennem det seneste årti. Et lækker plankeborde i fyrretræ eller egetræ, behandlet med mættende olie, er nærmest et must i den moderne lejlighed eller i det design bevidste hus. De rå planker går fint i tråd med det moderne rå look som er inspireret af industrielle og urbane tendenser med New Yorker vægge og pudsede beton gulve. Og så kan det faktisk godt lade sig gøre at finde et billigt plankebord i høj kvalitet.

De smukkeste plankeborde i fyrretræ og egetræ – find dem online

Leder du efter et lækkert plankebord som matcher din indretnings stil? Så bør du gå efter plankeborde i fyrretræ og egetræ. Disse former for plankebord er nemlig både lækre og behagelige at sidde ved, og ser samtidig brandgodt ud. Næsten et hvilket som helst hjem vil kunne få glæde af et plankebord i fyr eller i eg, som tilfører boligen en hyggelig og hjemlig atmosfære. Og så behøver en plankebord hverken at fylde et helt palæ eller koste spidsen af en jetjager.

Et massivt plankebord kan sagtens passe til den lille stue eller til det mere beskedne køkken alrum. Hos den danske virksomhed Hipstory Copenhagen kan du få plankeborde med mål helt ned til 130 centimeter i længden og 70 centimeter i bredden således kan du få plads til dit nye plankebord i selv den mindste lejlighed. Dertil kommer at Hipstory Copenhagen holder nogle af de laveste priser på plankeborde i fyrretræ og egetræ. Hos Hipstory Copenhagen kan du således erhverve dig et lækker plankebord i en af de nævnte træsorter for under to tusind kroner!

Hipstory Copenhagen plankeborde holder samtidig en høj kvalitet, så du skal ikke bekymre dig om hvorvidt du er nødt til at slække på dine høje standarder når du bestiller et plankebord enten online eller via forretningens butik eller showroom. Se hele udvalget af plankeborde i fyrretræ og egetræ på hipstory.dk