Har du ikke været til tandlægen i flere år? Er det svært at tage sig sammen til at komme af sted – især fordi du er bange for dyre og langtrukne behandlinger? Så bør du faktisk allerede nu gribe knoglen og aftale en tid hos din lokale tandlæge. Sandsynligheden for at du udvikler karies eller parodontose – to af de mest almindelige tand og tandkøds lidelser – øges nemlig hvis du ikke får efterset og renset tænderne mindst en gang om året. Og dermed øges din risiko for at skulle betale dyrt for din tandlæge behandling.

Hvem er min lokale tandlæge i Næstved?

Er du bosiddende i Næstved i det skønne Midtsjælland, og søger du en tandlæge tæt på din bopæl? Så kan du med fordel vælge den velrenommerede tandlæge klinik Tandlægerne Dickow & Lindkær.

Tandlægerne Dickow & Lindkær er en vel etableret tandlæge klinik, centralt beliggende i Næstved med gode adgangs forhold og parkerings muligheder. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær er du garanteret en omhyggelig og professionel behandling, uanset om du kommer for at få dit årlige eller halvårlige eftersyn, en tandrensning, udtrækning af en visdoms tand eller måske med henblik på at få tilpasset en krone, en bro eller et implantat.

Tandlægerne Dickow & Lindkær sætter en ære i at gøre tandlæge arbejdet så grundigt som muligt, så at du faktisk nedsætter dit behov for tandlæge behandling. Forebyggelse af tand sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød er et af Tandlægerne Dickow & Lindkærs helt store fokus områder, og her de dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter lægger deres mest ihærdige indsats.

Når du vælger Tandlægerne Dickow & Lindkær som din tandlæge i Næstved, øger du således dine chancer for at bevare dit blivende tandsæt sundt og intakt livet igennem. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger hos Tandlægerne Dickow & Lindkær på dltand.dk