Fejlsøgning af tavleanlæg – Hold dine el-systemer opdaterede 

For at sikre den daglige drift og optimale funktions-niveau af din virksomhed, vil det være fordelagtigt at holde dine el-tavler og systemer opdaterede. Dette holder dig på forkant med eventuelle problemer, så du altid er sikret den bedst mulige funktion af dine el-systemer. Det er præventivt og kan ende ud med at spare dit firma for potentielt store omkostninger, ved reparationer, udskiftninger og arbejdstid mistet undervejs.

Dette kan med fordel gøres én gang på års-basis, for en jævnlig gennemgang. Her åbnes alle el-tavler, komponenter og skinner m.m., til et check-up. Derefter vil disse blive gennemgået med termografiudstyr, for hurtigt og effektivt at lokalisere eventuelle fejl, i selve teknikken. Dette er en god investering i dig selv og din virksomhed, da en nedsmeltning af systemerne eller fejl som ikke bliver udbredt i tide, kan blive en kostelig og tidskrævende affære, afhængigt af fejlens karakter. 

Vores operatør er uddannet stærkstrømsingeniør, samt certificeret Level II Termografioperatør efter ASNT standarden. Ydermere har han 25 års erfaring i undersøgelsen af el-tavler og andre tekniske systemer og er dermed ekspert indenfor faget. Denne type erfaring er praktisk talt uvurderlig, da mange virksomheder kan have ældre systemer installeret i deres bygninger. Derfor er det et fantastisk aktiv, at have en professionel på sagen, som har fulgt den teknologiske udvikling igennem årene. Termograferingen af el-tavlerne udarbejdes naturligvis efter de gældende regler og normer, for både inspektion og rapportering. 

Vi sørger hele tiden for at vores teknikere og operatører holder sig opdaterede med nytilkomne udviklinger og udstyr, igennem relevante kurser og forløb. Vi gør dette for altid at følge med tiden og de krav som bliver sat, af branchen og vores kunder. Vi vil gerne tilbyde dig den bedste service og gennemgang, derfor sørger vi altid at være på forkant med udviklingen. 

Ønsker du en fejlsøgning af tavleanlæg for at sikre driften af din virksomhed? Så kan du med fordel se mere her.