Hvis du bor i en ældre bolig f.eks. en bolig fra det nittende århundrede i en af storbyerne, så er der en ret god sandsynlighed for, at du har et trægulv og at det trænger til lidt kærlighed. Trægulve kan være noget af det mest charmerende og smukke men de kræver kærlighed. Et gulv, der lige er blevet afslebet, vil bidrage positivt til hjemmets atmosfære hvorimod et gulv, der ikke bliver slebet, vil se trist ud og være væsentligt sværere at gøre rent. Du kan evt. læse mere om gulvafslibning hos Gulvkanonen ApS.

Vær med på trenden og gør det selv

Ja du læste rigtigt. Det er nemlig muligt at gøre det helt selv, det er nemlig en stor hjælp for dig, at det er blevet mere og mere trendy at gøre ting selv, om det er smykker, mad, håndarbejde eller håndværk og derfor har du rigeligt med ressourcer på nettet, som kan hjælpe dig med at gøre dine gulve så smukke, som var de helt nye.

Det eneste du skal bruge er nemlig bare en maskine, tid og lidt knofedt. Tid og knofedt må du selv levere, men maskinen kan dit lokale byggemarked heldigvis hjælpe dig med. Det forholder sig nemlig sådan, at du kan leje en hos dem.

Så skal du bare have fat i det rigtige sandpapir. For fint sandpapir vil nemlig trække processen i langdrag og du vil aldrig blive færdig og for groft sandpapir vil give dig ridser i gulvet, hvilket du jo ikke er interesseret i.

Find den rigtige

Det er vigtigt at finde den rette til at lave dine gulve, hvis du ikke selv vil gøre det. Derfor giver det rigtig god mening at få tre tilbud fra forskellige firmaer, så du er sikker på, at du får en god pris. Se derudover på deres anmeldelser og referencer på nettet, på den måde kan du undgå de virkelig dårlige.