Slås du til hverdag med opslidende smerter i din krop – enten generelt eller på lokaliserede områder? Så vil du med sikkerhed kunne få glæde af et besøg hos din lokale kiropraktor.

Hvordan arbejder en kiropraktor?

En kiropraktor er en universitets uddannet sundhedsfaglig person som har specialiseret sig inden for behandling af skader og skavanker på kroppens bevæge apparat samt rygsøjlen.

Hos en kiropraktor vil du således kunne få hjælp i forbindelse med udredning og behandling af smerter i ryg, nakke, hofte, knæ og skulder samt diverse afledte dårligdomme så som spændings hovedpine og diskusprolaps. En kiropraktor kan også være til rigtig stor hjælp hvis du døjer med sports eller idræts skader.

Behandlingen hos en kiropraktor vil typisk består af en række justeringer som udføres ved hjælp af særlige håndgreb som skal løsne spændinger og give øget cirkulation i det ramte område. Dette kan hjælpe dig som lider af smerter i muskler og led eller af nedsat mobilitet i bestemte områder af din krop – for eksempel hold i nakken eller spændinger over lænden.

Du kan eksempelvis få stor glæde af kiropraktor behandling hvis du døjer med smerter i forbindelse med indeklemt iskias, piriformis syndrom, hælspore eller spinal stenose. Også patienter med skoliose kan have godt af fra tid til anden at blive rettet ud af en kiropraktor for at forhindre at skævheden medfører kompensation og der af følgende uhensigtsmæssig slid på led, muskler og ligamenter.

Hos en kiropraktor vil du altid få en grundig udredning og diagnosticering af dine problemstillinger – og en behandling vil altid tage udgangspunkt i dine individuelle dispositioner.

Hvor finder jeg en dygtig kiropraktor i Hammel?

Leder du efter en kiropraktor i det midtjyske som kan hjælpe dig med at komme smerter og spændinger til livs kan du med fordel kontakte Kiropraktoren i Hammel – læs mere på kiropraktoren-hammel.dk