advertorial

Når du står for at skulle vælge den mekaniker som skal hjælpe dig med at holde din bil kørende i mange år er det en god idé at vælge en som er ekspert i netop din bils mærke.

Hvor kan jeg finde en Ford automekaniker i Aalborg?

Hvis du leder efter et autoværksted med speciale inden for service og reparation af Ford biler kan du trygt vælge Jysk Autocenter.

Jysk Autocenter er autoriseret Ford mekaniker og har igennem mange år hjulpet talrige for ejere i det jyske med at bevare deres biler i fin og køreklar stand. Du vil med sikkerhed kunne få den bedste hjælpe til reparation og vedligeholdelse af din Ford uanset om der er tale om Ford A, Ford Capri, Ford C-MAX, Ford Escort, Ford Fiesta, Ford Flex, Ford Focus, Ford Granada, Ford Ka, Ford Ka+, Ford Mondeo, Ford Ranger, Ford Scorpio, Ford Sierra eller Ford Taunus.

De dygtige automekanikere og service teknikere tilknytte Jysk Autocenter kender samtlige Ford modeller ud og ind, og holder sig stedse opdateret hvad angår de seneste årgange. Du kan, med andre ord trygt lægge din Ford bil i hænderne på de kompetente medarbejdere hos Jysk Autocenter uanset om bilen blot skal have udbedret en mindre skade eller have en større overhaling.

Du kan tilmed vælge at indgå en fordelagtig service aftale med Jysk Autocenter som blandt andet giver dig mulighed for at opnå rabatter på diverse produkter og tjenester. En service aftale hos Jysk Autocenter indebærer eksempelvis gratis hjælp til skift fra vinter til sommer dæk og omvendt, lige som du med en service aftale har mulighed for at opbevare det sæt dæk som ikke er brug på det til værkstedet hørende dæk hotel.

Du kan få yderligere information om Ford service hos Jysk Autocenter via hjemmesiden jyskautocenter.dk – eller du kan trille forbi værkstedet for en uforpligtende snak om din Ford bil.