Mangler du tænder i din mund?

Det kan være kommet af et styrt, som du oplevede på cykel, hvor du fik slået nogle tænder ud, eller du endte måske i en slåskamp, hvor du fik slået nogle pløkker ud.

For mange sportsfolk, såsom dem der spiller ishockey og dyrker boksning, sker det desværre som en følge tit, at de mister tænder.

Men det ser jo ikke så pænt ud at mangle tænder, specielt ikke når det er i formunden, da man kan komme til at ligne et fjog eller en fattig person, der ikke har råd til en tandlæge for at få en tandprotese sat i.

Og selvom man måske mangler tænder i den bagerste del af munden, så det ikke er så meget noget, man kan se, så kan det gøre det svært at spise mad og tygge det.

Og udsigten til at skulle leve af suppe og søbemad er måske ikke ligefrem så tiltalende, så hvis man mangler enkelte tænder eller hele tandsæt, så bør man se på sådan noget som tandproteser.

Få manglende tænder eller hele og dele af tandsæt: Få en erstatning med tandproteser

For det er nemlig muligt at erstatte de tænder, om der er tale om, at der er en enkelt eller to, som der skal sættes ind, eller hvis man mangler flere tænder ved siden af hinanden eller måske ligefrem hele oversiden eller undersiden af munden.

De tænder kan være faldet ud grundet dårlig vedligeholdelse af hygiejnen i munden, men man kan også have risikeret, at man skulle have trukket nogle tænder ud, fordi der ikke var plads til dem i munden i sin tid, men nu er ens mund vokset større, så man gerne vil have tænder deri igen.

Hvis der er plads til nye tænder, så er der ingen grund til at vente med at få dem sat i som tandproteser.