Når de kolde måneder kommer snigende og temperaturerene bliver lavere, så er betyder det også, at bilen skal gøres ekstra vinterklar. Hvis det derfor er blevet tid til bilens vintertjek, så er der god grund til at kontakte din lokale mekaniker. 

Ved et vintertjek kan der bl.a. kigges på, om bilen har mulig rust. Og naturligvis kan der tilbydes rustbeskyttelse, hvis der er tegn på rust. Derudover kan der gennemgås, om vinduesviskerne virker præcis, som de skal. Der kan nemlig være ekstra brug for hjælp fra vinduesviskerne, når der saltes på vejene, og når der er sne. I den forbindelse kan det også være en fordel at investere i frostsikker sprinklervæske. På den måde er du garderet mod, at det fryser til is, hvis der er frostgrader udenfor. Derudover er det naturligvis også et must med vinterdæk. På den måde får bilen nemlig et væsentligt bedre vejgreb, så du kan køre mere sikkert på de danske og udenlandske landeveje, når der er frostgrader og sne. Derudover så er det også væsentligt mere sikkert for dig selv og dine medbillister, når du er kørende med vinterdæk. Det giver nemlig også bilen bedre fremdrift og en kortere bremselængde. 

Det er især bremselængden, som kan halte væsentligt, hvis man stadig kører rundt med sommerdæk om vinteren. Få derfor dit lokale autoværksted til at hjælp dig med at gøre bilen vinterklar. 

Få hjælp fra din mekaniker i Svendborg

Hvis du er bosat i Svendborg eller omegn, så er der god grund til at kontakte en mekaniker herfra. Svendborg Motor Co. er eksempelvis et af de steder, hvor du får en dygtig mekaniker i Svendborg, hver eneste gang du tager din bil forbi dem. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til dem, når bilen skal tjekkes. De har desuden særlig erfaring med bilmærker som Opel, Suzuki og Iveco.