advertorial

Synes du, at der er lige lovlig meget støj i din bolig. kan du med fordel undersøge hvilke døre du har. Er din bolig ny vil du desværre ofte opleve at der er brugt en løsning med billige celledøre, som ikke giver den nødvendige isolering. For at få den nødvendige isolering, skal du have massive døre og lister og karme.

Det er ikke nødvendigt at have massive døre ind til alle dine rum. Blot ind til de rum der larmer. Typisk børne og soveværelset, bryggers, køkken og badeværelset. Med andre rum kan du sagtens nøjes med at have de billigere celle døre.

døre

Design og lys

Når du skal vælge nye døre er der flere ting du med fordel kan overveje, udover om dørene isolere. En af dem er designet. En dør har stor betydning for hvordan værelset ser ud. En kedelig mørkebrun dør har et udtryk, hvor imod en lys dør med glas i har et andet. Det samme har en orange dør også. Derfor er det vigtigt at du overvejer hvilke udtryk du gerne vil udtrykke.

Det sammme gælder, hvis du gerne vil have mere lys i din bolig. Du kan med fordel udskifte dine døre med døre, hvor der er glas. Den slags døre fungerer i princippet som et ekstra vindue og din bolig vil blive lysere. Det har den ekstra fordel at du har nemmere ved at holde øje med dine børn.

Få råd og vejledning

Når du skal vælge nye vinduer, kan du med fordel få råd og vejledning af din lokale tømrer eller glarmester. De har begge den nødvendige uddannelse og erfaring. De kan komme med gode ideer og forslag, som du måske ikke selv havde tænkt på. 

De kan også fortælle dig hvordan du bedst kan vedlige holde dine dine vinduer, så de holder længst muligt.